02 / 05 / 2024

Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri

Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri

Aksoy İnşaat tarafından hayata geçirilen Akbük Aksoy Konakları 2 etaptan oluşuyor. Toplam 180 dubleks daireden oluşan projede 30 blok şeklinde yükseliyor. Akbük Aksoy Konakları 225 bin TL' den başlıyor.

Kon Mirando Akbük ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kon Mirando Akbük projesinde ön talep süreci başladı. Projede toplam 89 adet konut bulunuyor. Peki Kon Mirando Akbük'te konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri Haberi

Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri

Aksoy Konakları Aydın İl'i Didim İlçe'si Akbük bölgesinde yer alıyor. 22 dönüm üzerinde yer alan projede 8 farklı tipte daire yer alıyor. Proje 30 bloktan oluşuyor. 


Akbük Aksoy Konakları projesinde 2 oda 1 salon dubleksler 90 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alan olarak tasarlandı. Projede konut teslimleri Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanıyor.


Akbük Aksoy Konakları projesi 13 bin metrekaresini yeşil alana ayırdı. Şehir merkezinde yer alan projede dairelerin tamamı deniz manzarasına cephesi bulunuyor. Projede toplam 180 adet daire dubleks bulunuyor.


Akbük Aksoy Konakları projesi içerisinde fitness salonu, sauna, 4 adet yüzme havuzu, cafe, restoran, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, barbekü alanı, yürüyüş alanları, açık otopark gibi sosyal seçenekler de bulunuyor.


Akbük Aksoy...