05 / 05 / 2024

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfikar Cabbaroğlu tarafından kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Akca Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akca Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın Akca tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Medyen Gayrımenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medyen Gayrımenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tümsek ve Towfıc Saeed İbrahim Alsayıc ortaklığında kuruldu. 

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yenicem Gayrımenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenicem Gayrımenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Yazıcı tarafından 120 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Temlik Menkul Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Temlik Menkul Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Şevki Onur Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökay Tulğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

İnanlar İnşaat 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptı!

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na Oyak Yatırım Menkul DeğerlerAnonim Şirketinin aracılığıyla, nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptığını bildirdi.

Emay İnşaat'ın 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

Sermaye Piyasası Kurulu, Emay İnşaat'ın 500 milyon Türk Lirası tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı. Borçlanma aracı ihracına ilişkin aracılık yapmak üzere Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yetkilendirildi .

İnanlar İnşaat 546 gün vadeli 60 milyon TL tahvil ihracı yaptı!

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na Oyak Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketinin aracılığıyla, nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle 546 gün vadeli 60 milyon TL tahvil ihracı yaptığını bildirdi.

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

 

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cenk Karaciğa tarafından  100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

 

Akca Menkul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Turizm Otelcilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat ve taahhüt işlerinin yapılması , kamu ve özel sektörlerin inşaat taahhütlerine girilerek ihaleler alınması , arsalar satın alınarak veya kat karşılığı ferdi vetoplu konutlar mesken ve iş yerleri , ev, apartman, villa , okul , eğitim ve öğretim merkezleri, hastane ve sağlık ocakları, otel, motel plaj ve gezinti alanları , iş hanı ,ticaret ve alış veriş merkezleri, fabrika binaları, organize sanayi siteleri , camii ve benzeri ibadet yerleri, prefabrik yapılar ile baraj ve spor tesisleri inşa edebilir, inşaat taahhüdünde bulunarakmüteahhitlik ve taşeronluk işlerini kısmi...