17 / 05 / 2024

Akça Mimarlık

Akça Mimarlık

Akça Mimarlık Limited Şirketi, Ertuğrul Karavacıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim 2014 tarihinde Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Dinlenç Caddesi, No:17/3'te kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Akınlar Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece'de Akın Menek tarafından kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Çakıcı ve Mehmet Kurt ortaklığında kuruldu. 

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Özoğul tarafından kuruldu. 

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Akça Mimarlık Haberi

Akça Mimarlık

Akça Mimarlık Limited Şirketi, Ertuğrul Karavacıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Akça Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; A-      MİMARLIK - MÜHENDİSLİK 1.              Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...