29 / 04 / 2024

akçaabat büyükşehir belediyesi

akçaabat büyükşehir belediyesi

Akçaabat Belediyesi'nin büyük beklentilerle inşa ettiği Hamam Çimeni Çarşısında işler bir türlü istenildiği gibi gitmiyor.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Akın Üstündağ'dan Büyükşehir Belediyesi Kanunu için 5 teklif!

Akın Üstündağ, Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair 5 ayrı kanun teklifi verdi. Kanun tekliflerinin tümü 25 Mayıs'ta İçişleri Komisyonu'na gönderildi..

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden MIPIM'e çıkarma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’e damga vurdu. Antalya’nın vizyon projelerini sergilediği stant adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit'teki 74 bin metrekarelik sahil bölgelerini kiraladı!

Edremit'in önemli turizm beldeleri Akçay, Güre ve Altınoluk'un sahil bölgelerindeki güvenlik, temizlik, bakım ve kontrollerin yapılması maksadıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu toplandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Ethem Örge ile Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, beraberindeki heyetle toplantı için Akşehir'e geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Akşehir'de toplandı!

Ethem Örge ile Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, beraberindeki heyetle birlikte, Akşehir’deki imar konuları hakkında görüşmek ve karşılıklı istişare toplantısı yapmak üzere Akşehir’e geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, "Burada onlarca kaçak yapı var. Çoğu hazine arazisinde veya kıyı kenar şeridi içinde bulunuyor. Önümüzdeki haftada yıkımlar devam edecek." dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi onaylandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2015 yılı Kasım ayı 23. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti.Belediyenin 2016 yılı gelir-gider bütçesi Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayından geçti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 bütçesi 620 milyon TL!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyonu 2015 yılı Kasım ayı 22. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı gelir-gider bütçesini 620 milyon TL olarak kabul etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden parklara 2 milyon TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk uygulamasını Ocak ayında Balçova Şehit Teğmen Akın Akın Parkı’nda hayata geçirdiği ve büyük beğeni toplayan yeni nesil çocuk parklarını kentin diğer noktalarında da yaygınlaştırmak için çalışmalara başladı

akçaabat büyükşehir belediyesi Haberi

akçaabat büyükşehir belediyesi

Beklenildiği gibi cazibe merkezi olmayan çarşının otoparkının açılmama sebebi olan avlusu yeniden yapılacak. Gerekli izolasyonun yapılmaması nedeniyle yağışlı havalarda üsteki suyu tamamen alttaki otoparka veren avlu, Akçaabat Belediyesi'nin açtığı ihaleyi kazanan müteahhit tarafından yeniden yapılacak. Bedeli Çarşı inşaatını yapan müteahhidin hak edişinden kesilecek olan yapım işini alan müteahhidin elemanları 23 Mayıs Pazartesi günü avlunun taşlarını sökmeye başladı. 



Akçaabat Yeni Haber



Haber Karadeniz'den Günebakış Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Akçaabat Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı 2 farklı firma tarafından gerçekleştirilen Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısında sıkıntılar bitmek bilmiyor. 2012 yılında yıkanı yapılarak belediye tarafından yapılan projeye uygun şekilde inşa edilen Hamam Çimeninde açılan iş yerleri bir bir kapanırken bu yetmezmiş gibi avlunun yıkılmaya başlanması buradaki diğer iş yerlerinin de adeta kâbusu oldu. 


AVLU SIZDIRIYOR 

Avlunun zemin...