19 / 05 / 2024

akçaabatın atıksu sorunu çözülecek mi

akçaabatın atıksu sorunu çözülecek mi

Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin yapım protokolü(Işıklar İçme Suyu ve Arıtma Projesi) Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından imzalandı.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Başakşehir'de 3 milyon metrekareye imzasını atıyor!

Başakşehir'de tamamlanan ve devam eden projelerinde 29 bin birim  bulunan Emlak Konut, bölgede 3 milyon metrekare alana imzasını atıyor. 

Akçaray'ın atölye binasında kolon imalatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akçaray projesi kapsamında inşa ettiği atölye binasının inşaatı son sürat devam ediyor.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Akçaabat Dürbinar'daki dönüşüm ne zaman başlıyor?

Ankara'da çeşitli temaslarda bulunarak ilçenin sorunları konusunda istişareler yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Düzköy kavşağındaki trafik sıkışıklığının giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Trabzon Akçaabat’ta asfaltsız yol kalmayacak!

Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cemal Akın Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii'nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Çorlu'da Atıksu Kollektör Hattı için acele kamulaştırma!

Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Atıksu Kollektör Hattı Ana Toplayıcı Ek Proje yapım işi kapsamında acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Manisa Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kırkağaç’taki Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmalarını tamamlıyor.

akçaabatın atıksu sorunu çözülecek mi Haberi

akçaabatın atıksu sorunu çözülecek mi


Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin yapım protokolü(Işıklar İçme Suyu ve Arıtma Projesi) Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından imzalandı. 24 milyon 813 bin Euro tutarındaki proje ile birlikte Akçaabat ve çevresinin su ve atıksu sorunu çözüme kavuşturulacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) fonlarıyla yürütülen bazı çevre altyapı yatırımlarının büyükşehir belediyelerine devri için imza töreni düzenlendi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan imza törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile birlikte diğer bazı ilerin büyükşehir belediye başkanları katıldı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 24 milyon Euro tutarındaki proje ile birlikte Akçaabat ve çevresinin su ve atıksu sorununun çözüleceğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, "Proje kapsamında...