28 / 04 / 2024

akçadağ cezaevi inşaatı

akçadağ cezaevi inşaatı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ ilçesine 1 adet T tipi Kapalı ve 1 adet Açık Cezaevi yapılması için proje çalışmalarının tamamlandığını temmuz ayında inşaata başlanılacağını söyledi.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Demir tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Fares Çakırbeyli tarafından kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

akçadağ cezaevi inşaatı Haberi

akçadağ cezaevi inşaatı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Cezaevi projesinin ilçeye kazandırılmasında bazı gecikmelerin yaşandığını belirterek, projenin önünü kapatan engellerin aşıldığını aktardı. 

Başkan Kazgan, "Akçadağ Cezaevi projesi için Güzyurdu Mahallesinde meradan ayrılan 623 dönümlük yer sorunluydu. Tahsisli alanın içinde bulunan şahıslara ait 102 dönümlük yer ve DSİ kanalı ile arsanın etrafının girintili çıkıntılı olması nedeniyle proje Adalet Bakanlığı tarafından uygun görülmedi. Bu nedenle sorunu çözmeye çalıştık ama vatandaşlar kamulaştırma olmadan herhangi bir fedakarlığa yaklaşmadılar. Belediyenin içinde bulunduğu mali çıkmaz bir yana kamulaştırma bir süreç gerektiriyordu. Bu nedenle çözümü imar uygulamasında gördük. Bu uygulamada zaman gerektiriyordu ama başka da çaresi yoktu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri yönetimiyle irtibatlı olarak sorunu çözmek için birlikte çalışmalar gerçekleştirdik. Sonunda sorunu çözerek arsa bütünlüğünü sağlayıp cezaevi için...