15 / 05 / 2024

Akçadağ Halı Saha Tesisleri

Akçadağ Halı Saha Tesisleri

Akçadağ’da uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Akçadağ Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Silivri Akören Spor Sahası açıldı!

Silivri'nin Akören Mahallesi’ndeki mera, Silivri Belediyesi tarafından halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirildi ve hizmete açıldı.

Akçadağ Halı Saha Tesisleri Haberi

Akçadağ Halı Saha Tesisleri

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın talimatı ile geçtiğimiz günlerde bakım ve onarıma alınan, halı saha ve sosyal tesislerdeki çalışmalarda sona gelindi. Çevre düzenleme çalışmaların da tamamlandığı tesislerde, halı sahanın da zemini tamamen yenilenerek, basketbol ve voleybol oynanabilen çok amaçlı bir tesise dönüştürüldü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından modern bir görünüme kavuşan tesisin açılışının önümüzdeki günlerde gerçekleştirilerek Akçadağlı sporseverlerin hizmetine sunulması...