02 / 05 / 2024

Akçakale ve Sargana vadisi

Akçakale ve Sargana vadisi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz'de turizmin ekonomik katkısının artırılması gerektiğini, bu nedenle Akçakale ile Sargana vadilerinin turizme kazandırılmasında fayda olduğunu bildirdi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

Bodrum'daki kaçak yapı ve iskeleler yıkılıyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'daki kaçak yapı ve iskelelerin yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Akçakale ve Sargana vadisi Haberi

Akçakale ve Sargana vadisi

Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2015 yılında turizme yapılacak destek programı kapsamında bölgenin yeni turizm potansiyellerinin ekonomiye kazandırılması gerektiğini belirtti. 



Akçaabat Belediyesinin yürüttüğü Akçakale ve Sargana vadileri projelerinin turizmde bölge ekonomisine katkı sağlayacağını vurgulayan Hacısalihoğlu, "Potansiyel turizm alanlarının değerlendirilmesi çalışmalarına önem verilmesi gerekiyor. 2015 yılında turizm sektörüne desteklerin artırılması çalışmalarına hız verildi. Doğu Karadeniz'de turizmin ekonomik katkısının artırılması gerekmekte, bu nedenle Akçakale ile Sargana vadilerinin turizme kazandırılmasında fayda var" ifadesini kullandı. Hacısalihoğlu, Akçakale ve Sargana vadilerinin turizme kazandırılması kapsamında yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektasoğlu ve kurum uzmanlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, iki projenin hayata geçirileceğini...