04 / 05 / 2024

Akçakoca turizm merkezi

Akçakoca turizm merkezi

Karadeniz'in turistik ilçelerinden olan ve Batı Karadeniz'in incisi konumundaki, mavi bayraklı Akçakoca sahilleri, ramazan öncesinde serinlemek isteyen vatandaşlarla doldu. Tatilciler, ramazan öncesinde Akçakoca sahillerine akın etti.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Düzce Akçakoca Spor Salonu inşaatı yükseliyor!

Spora ve sporcuya verdiği tam destekle amatör sporların önemli merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Akçakoca’da belediyeninde yaptığı yatırımlarla ilerleyen yıllarda sporculara ev sahipliği yapacak.

Düzce Akçakoca'daki tarihi evler restore ediliyor!

Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden biri olan Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki 150 yıllık evler, restore edilerek turizme kazandırılıyor.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi için başvuru yaptı!

Dati Yatırım Holding A.Ş., İstanbul Turizm Merkezi projesi kapsamında yapımına başladığı ve planladığı projeler için bugün bakanlığa başvuruda bulundu. Projede yapımı devam eden marina dışında otel, apartlar ve AVM planlanıyor...

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Çeşme Altınkum Turizm Merkezi imar planı iptal edildi!

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 2013 yılında 223 hektar alan için yaptığı Çeşme Altınkum Turizm Merkezi 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı revizyonunu İzmir 1’inci İdare Mahkemesi iptal etti.

Giresun Kulakkaya Yaylası turizm merkezi olacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın öncülüğünde geçtiğimiz yıl Kulakkaya ve Paşakonağı Yaylası’nda gerçekleştirilen kar festivalinin bu yıl Kümbet’te yapılması planlanıyor. Öte yandan Kulakkaya Yaylası da turizm merkezi olma yolunda ilerliyor.

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca'da Kızılay'a bağışlanan bina yıkılacak!

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.

Akçakoca turizm merkezi Haberi

Akçakoca turizm merkezi

Karadeniz'in turistik ilçelerinden Akçakoca’daki mavi bayraklı sahiller, ramazan öncesinde tatilcilerin akınına uğradı.


Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine ramazan öncesinde sıcağın 36 dereceye kadar yükselmesi nedeniyle sahillerin dolduğunu söyledi.


İlçenin ramazan öncesinde hareketli saatler yaşadığını aktaran Topuz, "Sıcaklığın yükselmesiyle serinlemek isteyen vatandaşlarımız denize giriyor. Yarın orucun ilk günü olacağı için de herkes, bugün denize girmek için buraya geldi" şeklinde konuştu.


Topuz, kentteki otellerde doluluk oranının yüzde 90'lara ulaştığını belirterek, "Yerli ve yabancı turist sayısında önemli artış yaşadık. Bu da Akçakocamızın gelişmesi ve tanıtılması noktasında önemlidir. Ramazanda da Akçakocamızın hareketli olacağına inanıyorum" ifadesini...