02 / 05 / 2024

Akçakocadaki oteller ramazan bayramı

Akçakocadaki oteller ramazan bayramı

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, 37 kilometre uzunluğundaki sahiliyle Karadeniz bölgesinin önemli turizm merkezi konumundaki Akçakoca'ya yoğun ilgi gösteriyor. Bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Oteller nakit paraya sıkıştı! Kredi borçları 100 milyara dayanacak!

Nakit akışını yönetemeyen oteller, kredi yoluna gitti. 2022’nin ilk altı ayında oteller bankalardan 21 milyar lira kredi kullanırken, bu yıl rakam 64 milyar liraya yükseldi. Artışın yıl sonuna kadar 100 milyar lirayı bulması bekleniyor.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Nasurov tarafından kuruldu.

Bilet fiyatlarında büyük artış! Otobüs, uçak, tren bileti fiyatları...

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tatil planları yapanlar yolculuk için otobüs, uçak ve tren bileti fiyatlarını araştırmaya başladı. Fakat fiyatlardaki artışı görenler gözlerine inanamadı. Bayramda otobüs, uçak ve tren biletleri ne kadar oldu? İşte fiyatlar...

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tanrıverdi, Burhan Alim, Ebru Kısacık ve Barışcan Kısacık ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk uçak Ramazan'da inecek!

Ramazan ayında yeni havalimanında iftar yapacağı öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakla gelerek bir ilki gerçekleştirebilir.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Akıllı binalarda ihtiyaca uygun güvenlik çözümleri!

SecuritasTürkiye; akıllı binalar, oteller ve iş kulelere özel farklı güvenlik modellemeleri yaparak hizmet verdiği kuruluşa maksimum faydayı optimum maliyetlerle sunuyor.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

Akçakocadaki oteller ramazan bayramı Haberi

Akçakocadaki oteller ramazan bayramı


Batı Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Akçakoca'daki oteller, bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.


Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, 37 kilometre uzunluğundaki sahiliyle Karadeniz bölgesinin önemli turizm merkezi konumundaki Akçakoca'ya yoğun ilgi gösteriyor.


Mavi bayraklı Kale Plajı, Melenağzı, Karaburun ve Çayağzı plajlarına gelen vatandaşlar, denizin keyfini çıkarıyor. 


Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesi ve hafta sonu olması nedeniyle ilçeye yoğun turist akımı olduğunu söyledi.


Otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını anlatan Topuz, "Pansiyonlar dolu, bazı turistleri eş, dost akrabalarda ağırlıyoruz. Bu yoğunluk bizleri ve esnafımızı memnun etti" dedi.


Topuz, plajlarının yapılan değişiklikler ve alınan önlemler sayesinde daha güvenli hale geldiğini dile getirerek, "Cankurtaranlarımız artık jetski ile hizmet vermektedir. Ankara ve İstanbul arasından kalan bu sahil kentinde, böyle...