06 / 05 / 2024

Akçansa Yavuz Sultan Selim Köprüsü ürünleri

Akçansa Yavuz Sultan Selim Köprüsü ürünleri

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı, konut alımlarını artıracak!

İlçenin trafik sorunu nedeniyle yıllardır göç verdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilçenin artık tersine göç alabileceğini belirtti

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Akçansa ile yükseldi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için “Ülkemize bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapmış bir topluluk olarak, bu büyük projenin içinde yer almaktan dolayı oldukça gururluyuz” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişler başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün (3. Köprü) açılmasıyla vatandaşlar gece 00.00 beklemeden köprüye akın etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla köprüye gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir mühendislik harikası!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, yarın açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 27 ayda tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yapımını üstlenen IC Holding’in patronu Çeçen, “47 yıllık meslek hayatımda birçok inşaat yaptım. Ama bu, kariyerimi yükselten bir eserdir. Ülkenin yüz akıdır” dedi

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 510 milyon dolar ödenecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yapan şirketlere, 92 kilometrelik yoldan ve köprüden tek bir araç geçmese bile, 10 yıl boyunca devlet, KDV hariç yılda toplam 510 milyon dolar ödeyecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirildi!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Akçansa Yavuz Sultan Selim Köprüsü ürünleri Haberi

Akçansa Yavuz Sultan Selim Köprüsü ürünleri

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortaklığında faaliyet gösteren Akçansa, özellikle mega projelere çözüm sunuyor. Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi. 


Büyükçekmece fabrikasında köprü projesinin ihtiyaçlarına özel 'Düşük Alkali Çimento' ile çevresel etkilere karşı yüksek dayanıklı beton ürettilderini vurgulayan Zenar, Akçansa'mn geliştirdiği teknoloji ile üretilen '100+Beton' ürününün kullanılarak inşa edilen köprünün proje servis ömrünün 100 yıl olduğuna dikkat çekti. 


Köprü projesine özel tasarlanan hazır beton tesislerinde, buz ve ısıtma üniteleri yardımı ile her mevsim şartında şartnameye uygun taze beton sıcaklığının sabit tutulduğunu dile getiren Umut Zenar, "100+Beton, Türkiye'nin rekor yüksekliği olan 322 metrelik köprüye özel üretilmiş beton hatları...