29 / 04 / 2024

Akçaray ne zaman açılacak

Akçaray ne zaman açılacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli'de hayata geçirilen Akçaray projesinin adliye önündeki çalışmalarını denetledi.

Kocaeli Akçaray'da ray montajları yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar gece-gündüz demeden son sürat devam ediyor.

Kocaeli Akçaray'da elektrik telleri çekiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akçaray Tramvay projesinde araçların elektriğini alacağı kataner hattında tellerin çekim işleri son sürat devam ediyor.

Kocaeli'de Akçaray seferleri 2016'da başlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından SEKA Park ve Otogar arasında yapılması planlanan raylı sistemin geçeceği güzergah belli oldu...

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye ÖTV'siz, vergisiz telefon satışı başladı mı?

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan üniversite öğrencisine ÖTV'siz telefon ve bilgisayar satışıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.  Öğrenciye ÖTV'siz, vergisi telefon satışının ne zaman başlıyor? sorusu merak ediliyor. Öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? 

Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesinde gençlere cep telefonu ve bilgisayar alımlarında gençlere yönelik vergi muafiyeti olacağını açıkladı. Peki, Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimlerinin ardından gözler diğer ilçelerin kura tarihlerine çevrildi. TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiminin ne zaman olduğunu merak ediyor. TOKİ İstanbul Avrupa Yakası (Başakşehir, Esenler, Arnavutköy, Silivri, Çatalca) kura tarihler

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bitcoin, alt coinler ve kripto para piyasası ne zaman yükselecek?

Kasım ayı itibariyle hızlı bir çakılma yaşayan kripto para piyasasında düşüş yüzde 70'leri bulurken, Bitcoin ve diğer alt coinlerin ne zaman yükseleceği merak konusu oldu.

Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek?

Bitcoin yaşadığı düşüşten ne zaman kurtulacak? Kripto paraların akıbeti ne? Kripto paralar ile uğraşan yatırımcılar bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Akçaray ne zaman açılacak Haberi

Akçaray ne zaman açılacak


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Akçaray projesini inceledi. Şehre önemli bir değer katacak tramvay çalışmalarının Kocaeli Adliyesi önünde yürütülen kesiminde incelemelerde bulunan Başkan Doğan, konuyla ilgili olarak; “Şehrimiz için önemli olan bir projenin sonuna gelindi. Büyükşehir Belediyemiz, projenin bitmesi için büyük çaba sarf ediyor. Bu tür büyük projeleri yürütmek hiç de kolay olmuyor. Bu çalışmalar tıpkı insan vücudunda yapılan ağır ameliyatlara benzer, bünyeyi yorar ama bittiğinde çıkan sonucun, o yorgunluğa değdiğini herkes görür. Kısa süre içerisinde tramvaya bineceğiz, bu sıkıntıları ve yorgunlukları da unutacağız. Esnafımızın da eskisi gibi yüzü gülecek ve çok daha güzel ortamda hizmetlerini yapacak” diye konuştu.



Kocaeli Büyükşehir...