07 / 10 / 2024

Akçarayda altyapı çalışmaları

Akçarayda altyapı çalışmaları

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başladı!

"Akıllı Şehirlere Dönüşüm Hareketi" kapsamında 2023'e kadar dönüştürülmesi planlanan 3 şehirden biri olan Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başlatıldı.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Akçarayda altyapı çalışmaları Haberi

Akçarayda altyapı çalışmaları

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor. Proje kapsamındaki altyapı çalışmalarında içme suyu, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatları yeniden düzenleniyor.


300 METRE ALTYAPI ÇALIŞMASI

Doğalgaz hatlarına zarar gelmemesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Salkım Söğüt Caddesi’nde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında yağmur suyu ve içme suyu uygulamaları yapılıyor. Şimdiye kadar 300 metre altyapı çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışması nedeniyle trafiğe kapalı olan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’a ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor. Ulaşıma kapalı olan cadde ve sokak üzerinde ikamet eden vatandaşlar Necip Fazıl, Sarı Mimoza ve Yağmur Sokak; Seymen Caddesi Bedesten Sokak, güzergahlarını kullanarak ulaşım sağlayabiliyor.


Kocaeli Gazetesi


Bu haber Özgür Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer...