02 / 05 / 2024

Akçay Deresi ıslah

Akçay Deresi ıslah

Devlet Su İşleri Tarafından 1680 metre uzunluğundaki Akçay deresi ıslah çalışması ihalesine birçok firma katıldı. İhaleyi 3.5 milyar TL bedelle bir inşaat şirketi aldı.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Sadabad Deresi ıslah projesi ile Kağıthane değerlenecek!

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

Akçay Deresi ıslah Haberi

Akçay Deresi ıslah


DSİ tarafından 7.5 Milyar' TL bedelle açılan ihaleye birçok firma girdi; 3.5 Milyar TL'ye Bülent Diltaş 

İnşaat şirketinde kaldı. Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan ihaleye açılan 1680 metre uzunluğundaki dere ıslah programı kapsamında, derelerin her iki yanına betonarme duvar yapılacak. Dere tabanı da betonla kaplanıp 500 gün içerisinde proje tamamlanacak. 1680 metre uzunluğundaki dere ıslah programı kapsamında derelerin her iki yanma betonarme duvar yapılacak. Dere tabanı da betonla kaplanıp 500 gün içerisinde proje tamamlanacak. Pınarbaşı Mahallesinden Taşağıl yolu üzeri belediye makine parkının ilerisine kadar olan bölümde ıslah çalışmaları sürecek. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılacak. Dere üzerindeki eski köprü yenilenecek. 

Zaman içerisinde proje şehrin ihtiyaçlarına göre revize edilebilecek. Çalışmalar' kapsamında dere kanalizasyon atıklarından arındırılıp, o kötü görünümden kurtulacak. Kenarlara yürüyüş yolları...