30 / 04 / 2024

Akdağlar İnşaat piyalepaşa projeleri

Akdağlar İnşaat piyalepaşa projeleri

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek...

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyu şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Akdağlar İnşaat piyalepaşa projeleri Haberi

Akdağlar İnşaat piyalepaşa projeleri

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek. Şehir merkezinde kalmaya niyetli olan grup, kentsel dönüşümde ilgi alanı olan Piyalepaşa’da özellikle Hacı Hüsrev olarak bilinen noktasında çalışmalarını sürdürecek.


İki-üç ada üzerindeki proje için ilk adımı atacaklarını belirten Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu, “Artık çeşitli firmalar da elini taşın altına koyarak dönüşüme katkı sağlamaya çalışıyor. Süreç lazım, süreç de maliyeti artırıyor ama vatandaşı ikna etmek gerek. Mesela Sulukule gibi burada yaşayan insanı bir anda başka bir yere gönderemezsiniz. Burada yaşayan insan burada kalacak ama evet elbette para da kazanacak burayı yapanlar. O yüzden iyi düşünülmesi lazım. Biz de bu dengeyi sağlamak...