19 / 05 / 2024

Akdağmadeni meydan projesi ne zaman tamamlanacak

Akdağmadeni meydan projesi ne zaman tamamlanacak

Kent Meydanı projesi kapsamında devam eden çalışmalar, yapımı süren çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 3 katlı binanın, belediyenin öz kaynaklarıyla 600 Bin TL’lik tutarla istimlak edilmesiyle birlikte gelişmeye devam ediyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Akdağmadeni orta gelir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Akdağmadeni meydan projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Akdağmadeni meydan projesi ne zaman tamamlanacak


Kent Meydanı ve Kapalı Otopark projesi ‘nin devamı niteliğinde olan, çalışmaları devam eden projelere bir yenisi daha eklendi. Çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 m2 arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binanın istimlak edilmesiyle birlikte yeni hizmet alanları oluşturma çalışmaları devam etmektedir.


Belediye Başkanı Sayın Suphi DAŞTAN konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’ Kent Meydanında kısa zaman içerisinde köklü değişikliklere imza attık, Son olarak yapımı devam etmekte olan çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 556 m2 arsa ve üzerinde bulunan 3 katlı binayı ilçemize yakışan yatırımları gerçekleştirebilmek için mahkemenin vermiş olduğu kararla ,belediyemizin öz kaynakları ile 600 Bin TL ‘lik bir tutar karşılığında kamulaştırmış bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz istimlaklar ve Akdağmadeni halkına en iyisini sunabilmenin azim ve heyecanıyla projelendirdiğimiz çalışmalarımız...