14 / 05 / 2024

Akdağmadeni terminal projesi

Akdağmadeni terminal projesi

Akdağmadeni Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamnda, Akdağmadeni yeni terminal binasına kavuşacak.

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Tema İstanbul projesi; Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığında İstanbul'da Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Kabataş Martı Projesi'nde planlar değişti!

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi, İBB tarafından revize edildi. Buna göre projede martı formunda tasarlanan iskele kaldırılmasına, klasik terminal binalar inşa edilmesine karar verildi.

Akdağmadeni orta gelir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Murat Tekin'den Aksaray Sanayi projesi açıklaması!

Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Tekin Aksaray Sanayi projesi ile alakalı bazı açıklamalar yaptı

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

Akdağmadeni terminal projesi Haberi

Akdağmadeni terminal projesi

Akdağmadeni Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Suphi Daştan, yıkımı tamamlanan eski terminal binası yerine yapılacak olan yeni projenin detaylarını açıkladı.


Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Daştan, 7 bin 800 metre kare inşaat alanıyla çoğu il belediyelerinin cesaret edemediği bir projeyi Akdağmadeni’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Yeni şehirlerarası yolcu terminalinin hizmete başlamasıyla birlikte Akdağmadeni’nin ortasında kalan ve kapladığı alan itibariyle de geniş yer tutan eski terminal binasının yıkımını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Daştan, bu bölgeye yapılacak olan projenin oluşmasında vatandaşların taleplerini de ele aldıklarını açıkladı.


Projenin detayı hakkında açıklamalarda bulunan Daştan,"3 bin 600 metre kare kapalı alan, 4 bin 200 metre kare peyzaj alanı, alt katın ön cephesinde dizayn edilmiş iş yerleri, ilçemizde yaptığımız üçüncü kapalı otopark olacak olan kapalı...