19 / 05 / 2024

akdeğirmen Çocuk Aktivite Merkezi

akdeğirmen Çocuk Aktivite Merkezi

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden Çocuk Aktivite Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Salih Ayhan, “Projenin hedef kitlesi; 2 ve 14 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleridir." dedi.

Tokat Horuç Camii neden kapatıldı?

Akdeğirmen Mahallesi'nde bir inşaat için yapılan temel kazısı çalışmaları sırasında Horuç Cami'nin duvarlarında çatlaklar meydana geldi. Yıkılma tehlikesi bulunan tarihi Horuç Camii ibadete kapatıldı.

Sivas'ta Çocuk Aktivite Merkezi inşa ediliyor!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden Çocuk Aktivite Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Salih Ayhan, “Projenin hedef kitlesi; 2 ve 14 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleridir." dedi.

Sivas'ta 1.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Akdeğirmen Mahallesi'ndeki 4.104,00 metrekare yüzölçümlü arsa 1 milyon 953 bin 504,00 TL'ye kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

Akdeğirmen Barajı'nda çalışmalar sürüyor!

DSİ 18. Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim İşbilen, Akdeğirmen Barajı'nda bin 20 bin metreküp, diğeri 5 bin metreküp olmak özere iki ayrı içme suyu depoları yapılacağını açıkladı.

Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ticaret amaçlı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Bakırköy Yenimahalle, 901 Ada 18 Parseldeki Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ticaret amaçlı imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Çocuk malları kanunu!

Çocuk mallarının sarfına ilişkin tasarrufî işlemlerde hakim izni alınması zorunlu oluyor. Ana ve baba, kusurları sebebiyle velâyetleri kaldırılmadıkça, çocuğun mallarını kullanabilirler. İşte Çocuk malları kanunu esasları..

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Aile Konutu Şerhi, Mal Rejimleri ve Çocuk Malları ile ilgili son genelge!

01.01.2002 tarihinde yürürlüğe giren 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun aile konutu şerhi, edinilmiş mallara katılma rejimi ve velayet - çocuk mallarına ilişkin hükümleri ile ilgili yeni düzenlemeleri içeren genelge 11 Haziran 2014 tarihinde yayınlandı...

Fatsa'da inşaattan düşen çocuk yaralandı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde arkadaşlarıyla oyun oynadığı inşaatın ikinci katından düşen çocuk yaralandı. Topbaş, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine inşaata gelen 112 Acil Servis ekibince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Berna İlter: Çocuk yataklarında denetim yok!

Türkiye ’de çocuk yataklarının denetlenmediğini söyleyen BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, “ Firmalar atıl ürünlerden çocuk yatağı üretiyor. Hiçbir kontrol yapılmıyor ” diye konuştu.

Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü'nde hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Okulların kapanışına ve uzun bir yaz tatiline doğru hızla ilerlerken, Ataköy A Plus AVM’den çocuklara sürpriz! 1 ve 8 Haziran Pazar günleri Çocuk Kulübü’nü bir şenlik alanına çevirecek olan AVM'de ücretsiz sanat atölyeleri yer alacak...

Vialand, Balkan Çocuk Festivali'ne ev sahipliği yaptı!

“Balkan Çocuk Festivali”, Balkan Voleybol Birliği’ne üye olan ülkelerin çocuklarına voleybolu sevdirmeyi ve sporun birleştirici yönünü göstermek amacıyla, büyük bir coşkuyla Dünyanın eğlence merkezi Vialand'de gerçekleştirildi.

Seda Sayan çocuk parkı yaptırıyor!

Seda Sayan, Soma faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin ailelerine destek olmak için hazırlıklara başladı. Seda Sayan ‘Soma’da Kardeşim Var’ projesi için Sayan çocuk parkı yaptıracak.

akdeğirmen Çocuk Aktivite Merkezi Haberi

akdeğirmen Çocuk Aktivite Merkezi

Akdeğirmen Mahallesi’nde buluna Eski Halıcılık Binası’nın Çocuk Oyun Kütüphanesine dönüştürülmesi çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, “Projenin hedef kitlesi; 2 ve 14 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleridir. Akdeğirmen Mahallesi’nde bulunan ve idaremize ait Eski Halıcılık Binası’nın değerlendirilmesi için 3 bin 690 metre kapalı alana çocuk oyun kütüphanesi inşa edilmektedir. Bu alanın seçilmesinin nedenlerinden birisi de okullar bölgesi olmasıdır"


Projenin birleşik eğlence kavramı fikri üzerine kurulduğunu hatırlatan Ayhan, “Ailenin tüm fertleriyle beraber veya ayrı olarak girip eğlenebileceği bir merkez, bir oyun parkı, bir çocuk kütüphanesi oluşturulacaktır. Bunların yanın da çocukların yaş günü partilerini yapabileceği kafeterya bulunmaktadır. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde kayak sporunu öğretmek ve yaygınlaştırmak amacıyla teorik bilgilerin verileceği ‘Kayak Similasyon Merkezi’ hizmet verecektir. Sentetik...