05 / 05 / 2024

Akdenist Mağazacılık inşaat şirketi

Akdenist Mağazacılık inşaat şirketi

Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Fatih Akdeniz ve Hacı Emin Akdeniz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Akdenist Mağazacılık inşaat şirketi Haberi

Akdenist Mağazacılık inşaat şirketi



Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Fatih Akdeniz ve Hacı Emin Akdeniz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.


Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

a- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejiminin müsade ettiği her türlü hammadde , malzeme, yardımcı malzeme, yarı mamul ve mamul mallar ile ürünler ve makinalar,cihazlar, aksamlar, yedek parçalar, ham ve işlenmiş maddelerin ithalat ve ihracatlarının ve transit ve dahili ticaretlerini yapmak,b- Her türlü hammadde, yarı mamul ve mamul malların yurt içinde ve yurtdışında karayolu, denizyolu, hava yolu , demiryolu ile olmak üzere taşınması,taşıttırılması ve nakliyeciliği , c-Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, d- Hertürlü gıda malzemelerinin toptancılığı, perakendeciliği, yurtiçi ve yurtdışına satışını yapmak, e- Hür türlü...