06 / 05 / 2024

Akdeniz İnşaat dijital lider

Akdeniz İnşaat dijital lider

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sektörünün gündeminde sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm var!

Merakla beklenen “Findeks ile Sektörün Gözünden” webinar etkinliği, Ekim ayında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Alacak Risk Yönetimi” başlığında yapıldı.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Akdeniz İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz İnvestment İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Brandogate İnvestment İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Dijital İnşaat Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital İnşaat Eğitim ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadi Sukkariya tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm konuşuldu!

ODTÜ öğretim üyelerinin katkılarıyla düzenlenen ‘BIM ve Ötesi: İnşaat Sektöründe Dijital Dönüşüm’ sempozyumu düzenlendi. Sempozyumda, Türkiye’de inşaat sektöründe dijital dönüşüm ele alındı.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de!

3. Havalimanı gibi büyük ölçekli projelede tercih edilen teknoloji mercek altına alınuyor. İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Akdeniz tarafından kuruldu. 

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Göçmen ve Burhan Özel ortaklığında Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akdeniz İnşaat dijital lider Haberi

Akdeniz İnşaat dijital lider

"Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin en dijital şirketlerini belirlemek amacıyla Accenture, Vodafone, Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Türkiye Bilişim Vakfı ile beraber hayata geçirilen "Accenture Dijitalleşme Endeksi" çalışması kapsamında grubun inşaat şirketi Akdeniz İnşaat, sektörün dijital lideri oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, dijitalleşme alanında gösterdikleri başarının arkasında dünyayı, gündemi ve trendleri sıkı takip etmenin yattığını belirtti.


Grup olarak kurumsallık sürecinden geçtikleri bugünlerde ödülün kendileri için gurur verici olduğu değerlendirmesinde bulunan Halisdemir, şunları kaydetti:


"Dijital çağda yaşadığımız su götürmez bir gerçek ve ileriki dönemlerde yalnızca bu çağın şartlarına uyum sağlayan şirketlerin ayakta kalacağını...