06 / 05 / 2024

akdeniz inşaat Maslak 1453 Projesi

akdeniz inşaat Maslak 1453 Projesi

Emlak Konut GYO, Şişli'de inşa edilen Maslak 1453 Projesi'nde OB bloğa ait kısmı geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündeminde!

Karadeniz-Akdeniz otoyolu projesi inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

Mersin Akdeniz'de 416 konutun inşaatı başladı!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Malta'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar sunuluyor!

Akdeniz’in kritik ada ülkesi Malta, AB üyeliğinin verdiği avantajlarla Türk iş dünyası için pek çok fırsat sunuyor. Ülke, sağlık, turizm, lojistik ve inşaat sektörleri için Afrika’ya açılım üssü olabilir.

İnşaat sektörü vatandaşlık hakkını fırsata çevirmeli!

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde inşaat ve gayrimenkul sektörünün vatandaşlık hakkının fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde inşaat iskelesi çöktü!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı, göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Kırtıl Akdeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtıl Akdeniz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kırtıl, Şaban Kırtıl, Harun Kırtıl ve Meryem Kırtıl imzasıyla kuruldu.

Fatih Ormanı'ndaki inşaat projeleri protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması ve Diren Fatih Ormanı İnsiyatifi'nin çağrısıyla bir araya gelen çevreciler Fatih Ormanı'nda yapılan taşocakları ve inşaat projelerine karşı İstanbul Maslak'ta bulunan Orman Bölge Müdürlüğü önünde eylem yaptı.

Akdeniz İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

Akdeniz İnşaat ve Eğitim 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınladı.

Geminbeli Yolu ve Tüneli inşaatı ne zaman bitecek?

Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Karadeniz Bölgesi'ni Sivas üzerinden Akdeniz Bölgesi ile buluşturacak 2010 rakımlı Geminbeli Yolu ve Tüneli inşaatını inceledi. Yıldırım ve Yılmaz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

akdeniz inşaat Maslak 1453 Projesi Haberi

akdeniz inşaat Maslak 1453 Projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Maslak 1453 Projesi'nde OB bloğa ait kısmı geçici kabul tutanağının bugün onaylandığını açıkladı.  


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. taahhüdü altında bulunan "İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Maslak 1453 Projesi) nde, 10622 Ada 2 Parsel OB Blok ile Bu Bloğa Ait Altyapı İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı, 31.03.2017 tarihinde...