06 / 05 / 2024

akdeniz turizm

akdeniz turizm

Yılın ilk 5 ayında Türkiye'ye gelen turist sayısı 10 milyona ulaştı. En çok turist çeken bölge ise Akdeniz oldu...

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Yabancılar Türkiye’de nakit harcamayı unuttu! Turizmde kart harcamaları ‘rekor’ getirdi!

Akdeniz havzasındaki yabancı turistlerin kartla yaptıkları harcamaları araştıran Visa Akdeniz Turizm Analizi'nin 2022 sonuçları açıklandı. Turistlerin kart harcamalar yüzde 43 büyürken, bu oran Türkiye'de yüzde 90'ı buldu.

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Necva  Akdeniz ortaklığında kuruldu. 

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Akdeniz'in parlayan yıldızı Mersin!

Kalkınma Bakam Lütfi Elvan, yapılan yatırımlarla Mersin’in Akdeniz Havzası’nın cazibe merkezi olduğunu söyledi. Turizm, ticaret ve nüfus dinamikleri ile kentin Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri haline geldiğine dikkat çekti...

akdeniz turizm Haberi

akdeniz turizm

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) 2013 yılının ilk 5 ayını kapsayan verilerine göre, Türkiye'ye gelen turist sayısı  yüzde 18,47 artarak 10 milyona ulaştı. En çok turist çeken bölgenin ise Akdeniz olduğu...