03 / 05 / 2024

akdeniz üniversitesi manavgat turizm fakültesi

akdeniz üniversitesi manavgat turizm fakültesi

Manavgat Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı'nın (MAYÖV) Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirdiği toplantıda MAYÖV Başkanı Dr. Muammer Güneş, Turizm Fakültesi arazi tahsisinin gerçekleştiğini söyledi...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

AÜ Hastanesi'nde koronavirüslü hastalara özel sağlık birimi yapılıyor!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisin yanında koronavirüs hastaları için inşa edilen Acil Servis Covid-19 Şüpheli Hasta Bakım Birimi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya verecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkanı kiraya verecek.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya veriyor!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkân yerlerini kiraya verecek.

akdeniz üniversitesi manavgat turizm fakültesi Haberi

akdeniz üniversitesi manavgat turizm fakültesi


Manavgat Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yapılması planlanan Turizm Fakültesi'nin arazi tahsisinin tamamlandığı bildirdi.


Manavgat Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı'nın (MAYÖV) Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirdiği toplantıda MAYÖV Başkanı Dr. Muammer Güneş, Turizm Fakültesi arazi tahsisinin gerçekleştiğini söyledi.


Manavgat Şelale Üniversitesi yolunda Manavgat'a fakültelerin gerektiğini belirten Güneş, "Fakültenin yapımı konusunda MATSO ile bir iş birliği yapılmıştı. Bu fakülte için bir arazi tahsisi söz konusuydu. Çok uzun bir bürokratik çalışmadan sonra Manavgat'ta bir turizm fakültesi yapmak üzere arazi tahsis işlemleri tamamlandı. Tahsisimiz alındıktan sonra MATSO ve Akdeniz Üniversitesi arasında daha önce yapılmış olan protokol yenilecek. MATSO'nun bağlı olduğu Gümrük ve Sanayi Bakanlığından izin alınacak ve yer tespiti yapıldıktan sonra MATSO Fakültenin inşaatına başlayacak" dedi.


MAYÖV olarak amaçlarının...