28 / 04 / 2024

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi

Farklı ülkelerden gelen öğrenciler, dünyanın en güzel sahillerinden bir olan Konyaaltı’nda temizlik yaptı. Öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

SON DAKİKA! Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe 3 deprem!

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de küçük ve büyük çaplı depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe deprem oldu.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya verecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkanı kiraya verecek.

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi Haberi

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi

Sahillerin temiz kullanılmasına dikkat çekmek için yapılan etkinliğe katılan öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Akdeniz Üniversitesi ve Gençlik Servisleri Merkezi’nin Antalya’da düzenlediği Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı’na katılan yerli ve yabancı öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konyaaltı sahilini temizledi. Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen temizliğe, Türkiye, Japonya, Fransa, İspanya, Almaya, Sırbistan, Vietnam ve Kore’den 21 üniversite öğrencileri katıldı. 


Çevre temizliği bilincinin oluşturulması ve sağlıklı çevrenin öneminin vurgulanması amacıyla ellerine çöp torbalarını alan öğrenciler, amaçlarının plajların kullanımına dikkat çekmek olduğunu söyledi. Konyaaltı’nda tüm hizmetlerin ücretsiz olmasının kendilerini şaşırttığını söyleyen öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını ifade etti. 


Katılımcılara Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından günün anısına tişört ve şapka hediye edildi.

Antalya Büyükşehir...