03 / 05 / 2024

akfa holding

akfa holding

AKFA Holding şirketlerinden biri olan SAMATIP, İstanbul İkitelli'de 5 bin metrekare alan üzerinde yeni fabrikasını hizmete açtı...

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Cahit Paksoy tahliye edildi!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmasına karar verilen İhlas Holding eski Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un, avukatının itirazı üzerine tahliye edildiği öğrenildi

Fi Yapı Kayyum heyeti belli oldu!

AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı. Fi Yapı Kayyum heyeti belli oldu.

Fi Yapı'ya kayyum atandı!

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi

41 kişinin mal varlıklarına el konuldu!

Akfa Holding ve 44 alt şirketine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş, Cahit Paksoy ile Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

İşte Fikret İnan bu yüzden tutuklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ında aralarında bulunduğu 4 şüphelinin tutuklanma gerekçeleri ortaya çıktı.

Fikret İnan FETÖ'den tutuklandı!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aktaş'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Cahit Paksoy'un ifadesi ortaya çıktı!

Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanmasına karar verilen İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un hakimlik sorgusunun detayları ortaya çıktı.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

AKFA Holding'den 5 kişi FETÖ operasyonunda tutuklandı!

AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden 102'si gözaltına alındı. Nöbetçi sulh ceza hakimliği şüphelilerden 5'inin tutuklanmasına karar verdi.

Fikret İnan adliyeden firar etti!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) maddi destek sağladığı gerekçesiyle Akfa Holding ve bağlı bulunan şirketlere yönelik yapılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Fi-Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı.

akfa holding Haberi

akfa holding
Hasta karyolası, doğum yatağı, sedye gibi tıbbi ürünlerin üretimi yapan SAMATIP, yeni bir yatırım yaptı. AKFA Holding şirketlerinden olan SAMATIP, İstanbul İkitelli'de 5 bin metrekare alan üzerinde yeni fabrikasını...