02 / 05 / 2024

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rağde Okşar tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, E5 Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Granca İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Belma Özaydemir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rağde Okşar tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, E5 Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Akfelihoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT  a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, sanayi, tarım inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat, onarım, restorasyon işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek yapmak. b- Türkiye Cumhuriyeti devleti ve...