28 / 04 / 2024

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.



Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit,seramik, çini, fayans, , tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımını yapmak. 3) Her türlü nalburiye işleri yapmak, 4) Her türlü motorlu taşıt ticareti yapmak. 5) Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.Her türlü taşıt ticareti yapmak almak,satmak ve kiraya vermek, 6) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek 7) Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü araçla şehir içi, şehirler arası ve uluslar arası emtia, eşya ve yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı, kargo taşımacılığı, düğün, nişan, gezi turları, kurum ve kuruluşların personel servisçiliği, öğrenci servisçiliği, nakliye komisyonculuğunu yapmak. Bunların her türlü ihalelerine iştirak etmek ve taahhüt işlerini yerine getirmek. 8) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 9 ) İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımını yapmak, 10) Her türlü demir, çelik, ahşap, alüminyum ve benzeri mamullerden doğrama, kapı, pencere, panjur, sineklik, korkuluk ve benzeri imalatı ve montajını yapmak, 11) Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 12)Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek,
 


Geri Dön