30 / 04 / 2024

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Kabataş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.



AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Kabataş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.


AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Yurt içi ve  yurt dışında Her türlü mesken, işyeri, işhanı, plaza,otel,motel,tatil köyü gibi inşaatlar yapmak, satmak, her türlü inşaat işleri ile ilgili projeler çizmek,tadilat ve dekorasyon, taahhüt vemütaahhitlik işlerini yapmak. Her türlü mühendislik hizmetlerini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımını yapmak, kiralamak, kiraya vermek. Her türlü taahhüt işleri, ihale, artırma ve eksiltmelere katılmak . 2) Yapı ve endüstride kullanılan çimento,demir,saç ve saç mamüllerinin,kireç ,tuğla, briket, kiremit, alçı, toprak mamülleri, hazır beton, kum, çakıl,kereste, kontrplak, sunta, kaplama  ve  mobilya gibi orman  ürünlerinin, yağlı boya, plastik boya gibi kimyevi maddelerin, nalburiye, hırdavat malzemelerinin, sıhhi tesisat ve ısınma , soğutma tesisleri malzemelerinin, iç ve dış dekorasyon malzemeleri bina ve çatı örtüleri yapı elemanları,izolasyon  malzemeleri, Her türlü Elektrik malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri ticareti, elektrik tesisat yapımı, montajı  her türlü inşaat araç ve gereçlerinin imali,toptan ve perakende ticareti,ithalat ve ihracat, montaj ve pazarlama işlerini yapmak.Her türlü inşaat malzemeleri ve makinelerin alımı, satımı,imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak.3) Konusu ile ilgili  devlet, özel idare ve belediyelerin ihalelerine iştirak edebilir ve bu ihalelerle ilgili formaliteleri yerinegetirebilir. Konusuna giren ham, yarı mamül, mamül maddelerin ve bunların değerlendirilmesi ile ilgili makine, tesis, nakil vasıtaları, ağır taşıtlar,dozer , kepçeler  ve yedek parçaların ithal, ihraç ve dahili ticaretini yapabilir, bayilikler ve distribitörlükler  alabilir. 4) Şirket amacına ulaşabilmesi için gerekli makine, tesis, taşıtlar, gayrimenkuller iktisap etmek, devir ve ferağetmek, tapu kütüğüne veya ilgili sicillere tescil ettirmek, şirket lehine tesis edilecek rehin ve ipotekleri feketmek, şirketinlehine ipotek almak, sahibi bulunduğu gayrimenkulleri ipotek vermek, her türlü kira akitlerinde bulunmak,bu kira akitlerini tapuya şerh etmek,sahibi bulunduğu bilumum gayrimenkuller üzerinde her türlü şahsi ve ayni hakkı şirket lehine ve aleyhine tesis etmek,  şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir. 5) Konusu ile ilgili olarak marka,ihtira beratı, ustalık ( know  how) ve diğer sanayi mülkiyet haklarını iktisap edebilir ve lisans anlaşmaları yapabilir.Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Ortaklar Kurulu'nun teklifi ve Genel Kurul 'un vereceği karar ile girebilir.



Geri Dön