17 / 05 / 2024

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat nerede

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat nerede

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Kabataş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Atilla Akyürek tarafından kuruldu.

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Egatek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Egatek Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bulut ve Eren Akyıldız ortaklığında kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Uzungöl'de yıkımı beklenen yapılara bakanlık incelemesi!

Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan 118 yapının sahipleri, Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan bölgenin incelenmesi talebinde bulundu. Uzungöl Turizmciler Dernek Başkan Yardımcısı Murat Akyüz, " Artık yıkım tartışmaları bitmeli ve tamamen turizme odaklanmalıyız" dedi…

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat nerede Haberi

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat nerede

AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Kabataş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.


AKY Akyaka Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Yurt içi ve  yurt dışında Her türlü mesken, işyeri, işhanı, plaza,otel,motel,tatil köyü gibi inşaatlar yapmak, satmak, her türlü inşaat işleri ile ilgili projeler çizmek,tadilat ve dekorasyon, taahhüt vemütaahhitlik işlerini yapmak. Her türlü mühendislik hizmetlerini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımını yapmak, kiralamak, kiraya vermek. Her türlü taahhüt işleri, ihale, artırma ve eksiltmelere katılmak . 2) Yapı ve endüstride kullanılan çimento,demir,saç ve saç mamüllerinin,kireç ,tuğla, briket, kiremit, alçı, toprak mamülleri, hazır beton, kum,...