29 / 04 / 2024

akfen gyo novotel karaköy

akfen gyo novotel karaköy

Akfen GYO'nun bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş portföyündeki Karaköy Novotel Projesi değerleme raporu yayınlandı...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO'nun Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar?

Akfen GYO Trabzon Novotel Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Trabzon Novotel Oteli'nin değer tablosu...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Trabzon Novotel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Trabzon Novotel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Akfen GYO Mart 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Mart 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı.

akfen gyo novotel karaköy Haberi

akfen gyo novotel karaköy


Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş portföyünde yer alan Karaköy Novotel Projesi'ne ait ve değerleme çalışması TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş tarafından yapılan 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporu için