12 / 05 / 2024

Akfen Holdingden temettü

Akfen Holdingden temettü

Borçlar azaldı, kalanlar uzun vadeye yayıldı, Akfen şirketleri temettü üretmeye başladı. Patron Hamdi Akın, "Grubu yeniden yapılandırarak, yatırımcımıza daha fazla temettü kararı aldık" dedi.

Akfen Holding daha fazla temettü için yeniden yapılanacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve "Akfen Holding temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edecek" dedi.

Akfen Holding yatırımcısına daha fazla temettü kararı aldı!

Borçlar azaldı, kalanlar uzun vadeye yayıldı, Akfen şirketleri temettü üretmeye başladı. Patron Hamdi Akın, "Grubu yeniden yapılandırarak, yatırımcımıza daha fazla temettü kararı aldık" dedi.

Akfen Holding, temettü dağıtarak büyüyecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, temettü dağıtan bir holding olarak büyümeye devam edeceklerini söyledi. Akın, holdingin olgunlaşma sürecini büyük ölçüde tamamladığını ifade etti.

Hamdi Akın: Akfen Holding büyümesine devam edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding'in, temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edeceğini kaydetti.

Akfen Holding altyapı yatırımlarıyla büyüyecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding ile ilgili basın açıklaması yaptı. Hamdi Akın: “Akfen Holding temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edecek” dedi.

Akfen Holding 48 milyon lira kâr yaptı!

Holdingden yapılan açıklamaya göre, Akfen Holding'in 2014 yılının ilk yarısında net karı 48 milyon lira olarak gerçekleşirken, cirosu 58 milyon lira, Faiz Amortisman ve Vergi öncesi Kar'ı (FAVÖK) 7,2 milyon lira, FAVÖK marjı ise yüzde 12,5 oldu.

Akfen Holding ilk kez temettü dağıtma kararı aldı!

Akfen Holding, 1 Ocak-31 Mart 2013 dönemini kapsayan finansal sonuçlarına göre ilk kez temettü dağıtma karar aldı...

Akfen Holding, Mart ayı Operasyonel Performans Raporu'nu açıkladı!

Akfen Holding, Mart 2012 Aylık Raporu'nu açıkladı

Akfen İnşaat'ın ödenmiş sermayesi 100 milyon TL!

Akfen GYO grup şirketleri hakkında bilgi aktardı

Akfen Holding iki elektrik santralini Alman Aquila HydropowerINVEST'e sattı!

Akfen Holding, ortak olduğu AkfenHes Yatırımları ve Enerji Üretim'e bağlı İdeal Enerji'nin Çamlıca Elektrik Üretim ve Beyobası Elektrik Üretim'in hisselerini, Alman Aquila HydropowerINVEST Investitions GmbH & Co. KG'a satmak üzere mutabakat zaptı imzaladı

Akfen Holding, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını açıkladı!

Akfen Holding, 32.12.2011 tarihi itibariyle faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını açıkladı!

Akfen Holding TAV Havalimanları'nın satışında rekabet kurumu başvurularını tamamladı!

Akfen Holding TAV Havalimanları Holding ve TAV Yatırım Holding hisse satışı kapsamında rekabet kurumuna yapılan başvuruları tamamladı

Akfen GYO Yatırım Penceresi'nden Novotel veya Ibis Otel'de konaklama kazananlar belli oldu!

Akfen GYO'nun Facebook sayfası üzerinden 15 Ocak'tan itibaren oynanmaya başlanan “Yatırım Penceresi” oyununda sona gelindi

Akfen Holdingden temettü Haberi

Akfen Holdingden temettü

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve “Akfen Holding temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edecek” dedi. 



Akfen Holding açıklamasında, “Projeler için kullanılan kredilerin getirdiği şartlar ve ödeme yükümlükleri, yaratılan nakdin tekrar büyümeye yönlendirilmesi gibi çeşitli sebeplerle her ne kadar varlıkların değeri düzenli şekilde artmış olsa da yatırımcılarımıza hatırı sayılır bir temettü akışı olmamıştı. Ancak son birkaç senede krediler önemli ölçüde ödendi, bazı varlıklarımızda nakit akışları düzenlendi. Bu kapsamda yatırımcılara temettü ödemesi yapmaya başlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki yıllarda çok daha önemli temettüler bekliyor ve bunu da yatırımcılara temettü ödemesi şeklinde yansıtmayı öngörüyoruz. Akfen Holding artık ağırlıklı olarak sermaye aktaran bir yapıdan daha çok kar payı toplayan ve bu dağıtan bir altyapı platformu haline gelecek....