30 / 04 / 2024

akfen inşaat düzcede okul projesi

akfen inşaat düzcede okul projesi

Düzce Valiliği ve AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Hikmet Akın Ortaokulu yeni çehresine kavuşacak. Düzce prefabrik okullarından kurtuluyor...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Akfen İnşaat'tan 3 milyar liralık 3 şehir hastanesi!

Akfen İnşaat, Eskişehir Şehir Hastanesi yatırımı için Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile finansman anlaşması imzaladı.

Akfen İnşaat Ankara Bulvar Loft projesi!

Akfen İnşaat Ankara Bulvar Loft projesinde ön talep toplanıyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen proje 38 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Akfen İnşaat, basın toplantısı ertelendi!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek.

Akfen İnşaat basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Basın toplantısı 16 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

İnşaat dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri!

3. Köprü’nün ilk kadın saha mühendisi olan kızı Ece Aktan inşaat sektörünü anlattı. Aktan, "Dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri " dedi.

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilli İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hajymyrat Rejepov ve Hudaybedı Hangeldıyev 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

akfen inşaat düzcede okul projesi Haberi

akfen inşaat düzcede okul projesi

Düzce Valiliği ve AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Hikmet Akın Ortaokulu yeni çehresine kavuşacak. Hala 18 prefabrik okulla eğitim veren Düzce'de atılan bu adım Düzce'nin kanayan yarası halini alan eğitim sıkıntıları içinde büyük önem teşkil ediyor.



DÜZCE'nin yıllardır eğitimdeki kanayan yarısı olan prefabrik okulları daha iyi eğitim verebilecek betonarme okullara çevirmek için gerekli adımlar atılıyor. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Valilik ile AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan ve Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın da katıldığı protokolle Hikmet Akın Ortaokulu prefabrik görüntüsünden kurtularak öğrencilere daha iyi eğitim verebilecek bir hale gelecek. 


Valilikte imzalanan protokolle 456 öğrencisi ve 24 öğretmeniyle eğitim öğretimini depremden sonra yapılan prefabrik okulda devam ettiren Hikmet Akın Ortaokulu yerini, kalıcı olacak...