05 / 05 / 2024

Akfen İnşaat ne durumda

Akfen İnşaat ne durumda

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 9,40'a ulaştı...

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akfen İnşaat ne durumda Haberi

Akfen İnşaat ne durumda

Akfen Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 12.09.2011 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda kararı alınan, 28.05.2013 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda 18 ay süreyle uzatılan ve 24.10.2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda tadil edilen "Geri Alım Programı" çerçevesinde 18.12.2013 tarihinde toplam 117.353 adet Akfen Holding A.Ş. hissesi satın alınması ile Şirketimiz tarafından Geri Alım Programı çerçevesinde yapılan hisse alımları toplamda 12.365.913 adete ulaşmıştır. Yapılan toplam hisse alımlarının sermaye oranı ise %4,249 seviyesine ulaşmıştır. 


Akfen İnşaat'ın 27 Kasım 2012 - 11 Kasım 2013 döneminde yaptığı 6.992.099 adet hisse alımı ile birlikte toplam 19.358.012 adet Akfen Holding hissesi alımı yapılmış olup, Akfen İnşaat'ın daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber şirketin ve bağlı ortaklığının şirket paylarındaki toplam sahipliği %9,40'a...