30 / 04 / 2024

akfen inşaat okul projeleri

akfen inşaat okul projeleri

Düzce Valiliği ve AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Hikmet Akın Ortaokulu yeni çehresine kavuşacak. Düzce prefabrik okullarından kurtuluyor...

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Gaziantep'te arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta!

Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak..

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

Adana Ceyhan'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 9 Mart'ta!

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana Ceyhan Çukurova Harası Mahallesi'nde arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor.. 

akfen inşaat okul projeleri Haberi

akfen inşaat okul projeleri

Düzce Valiliği ve AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Hikmet Akın Ortaokulu yeni çehresine kavuşacak. Hala 18 prefabrik okulla eğitim veren Düzce'de atılan bu adım Düzce'nin kanayan yarası halini alan eğitim sıkıntıları içinde büyük önem teşkil ediyor.



DÜZCE'nin yıllardır eğitimdeki kanayan yarısı olan prefabrik okulları daha iyi eğitim verebilecek betonarme okullara çevirmek için gerekli adımlar atılıyor. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Valilik ile AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalanan ve Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın da katıldığı protokolle Hikmet Akın Ortaokulu prefabrik görüntüsünden kurtularak öğrencilere daha iyi eğitim verebilecek bir hale gelecek. 


Valilikte imzalanan protokolle 456 öğrencisi ve 24 öğretmeniyle eğitim öğretimini depremden sonra yapılan prefabrik okulda devam ettiren Hikmet Akın Ortaokulu yerini, kalıcı olacak...