01 / 05 / 2024

Akfen İnşaat proje tanıtımı

Akfen İnşaat proje tanıtımı

Türkiye'nin önemli şirketlerinden biri olan Akfen İnşaat tarafından kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 7 yüz 55 yatak kapasiteli Isparta Şehir Hastanesi'nin projesi tanıtıldı.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Devrim Demirpolat tarafından kuruldu.

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gürbüz tarafından kuruldu. 

Limones Yapı İnşaat Proje Danışmanlığı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Limones Yapı İnşaat Proje Danışmanlığı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Halaç tarafından kuruldu. 

İh Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İh Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu. 

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fafa İnşaat Proje Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Eroğlu ve Mualla Asena Akşahin ortaklığında Kartal'da kuruldu.

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 22 Aralık 2017'de Ahmet Sil, Cafer Sil, Yakup Sil ve Hasan Sil ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu. 

Asillet İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asillet İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Sil, Cafer Sil, Yakup Sil ve Hasan Sil ortaklığında kuruldu.

DC Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DC Mühendislik İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mahmoud Nashed Mustafa Drıbıkı ve Hasan Tahsin Çebi ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

STD Mühendislik İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

STD Mühendislik İnşaat Proje Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Sebahattin Kulu tarafından kuruldu.

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Murat Akdede tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akfen İnşaat proje tanıtımı Haberi

Akfen İnşaat proje tanıtımı

Türkiye'nin önemli şirketlerinden biri olan Akfen İnşaat tarafından kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 7 yüz 55 yatak kapasiteli Isparta Şehir Hastanesi'nin projesi tanıtıldı. İrfan Erciyas, Akfen İnşaat olarak, projeden sorumlu olduklarını belirterek "İnşaat dönemi boyunca Sağlık Bakanlığı hiçbir bedel ödemeyecek" dedi.  



Posta...