16 / 05 / 2024

Akfen moskova otel yatırımı

Akfen moskova otel yatırımı

Akfen GYO, Rusya’ nın önemli merkezlerinden Yaroslavl, Kaliningrad ve Samara’ daki otel yatırımlarının ardından başkent Moskova’da 317 odalı İbis Otel’in inşaatına 2013 yılı içinde başlayacak...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 83,7 milyon TL’ye ulaştı!

Akfen GYO’nun Türkiye’de sahibi olduğu 15 otelin ortalama oda fiyatı geçen yıla göre yüzde 20’lik artışla 231 liraya çıktı. Toplam elde edilen gelir ise yüzde 18 artarak 83,6 milyon liraya ulaştı...

Akfen GYO'nun otel gelirleri arttı!

Turizm sektöründe ziyaretçi ve gelirler anlamında yükseliş devam ediyor. Akfen GYO'nun altı aylık finansal sonuçlarında otel gelirleri arttı. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

Akfen GYO'nun otel kira geliri 2019'un ilk yarısında yüzde 42 arttı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan 15 otelin kira geliri 2019'un ilk yarısında TL bazında yüzde 42 artış kaydetti...

Akfen moskova otel yatırımı Haberi

Akfen moskova otel yatırımı

Ekonomik şehir otelciliği konseptiyle yatırımlarına devam eden Akfen GYO, Rusya’nın önemli merkezlerinden Yaroslavl, Kaliningrad ve Samara’daki otel yatırımlarının ardından başkent Moskova’da 317 odalı İbis Otel’in inşaatına 2013 yılı içinde başlayacak.


Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye devam eden Akfen GYO, Rusya’nın başkenti Moskova’da yeni bir yatırıma imza attı. Akfen GYO’nun yüzde 100 bağlı ortaklığı Hotel Development Investment BV (HDI),  Beneta Limited ile 4 Eylül 2013 tarihinde imzalanan hisse satış sözleşmesi ile merkezi Rusya'da bulunan Severnyi Avtovokzal Limited şirketinin hisselerini 12.975.000 milyon dolar bedelle devraldı.


Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Rusya’nın önemli merkezlerinden Yaroslavl, Kaliningrad ve Samara’nın ardından başkent Moskova’da da yeni bir yatırıma imza atarak, şirket hedefleri doğrultusunda büyümeye devam ettiklerini söyledi.


317 odalı...