28 / 04 / 2024

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.



Akfen Holding bünyesindeki Gökliman Yatırım İnşaat'ın  Muğla Milas'taki yeni otel yatırımı için onay çıktı. Loft İasos adıyla yükselecek olan proje 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Loft İasos projesi Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii 310 ada 1 nolu parsel üzerinde hayata geçirilecek.

550 odalı olarak tasarlanan Loft İasos projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje için "ÇED Olumlu" kararı verildi.

Arsa alanı 52 bin 21 metrekare olarak açıklanan apart otel projesinde spa, restoran, havuz, açık tiyatro, kafe - ortak çalışma alanlarına yer verilecek.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen den Muğla ya 550 odalı yeni otel geliyor!

AKFEN HOLDİNG LOFT İASOS NEREDE?

Akfen Holding Loft İasos projesinin Milas Bodrum Havalimanı'na kuş uçuşu mesafesi 10 kilometre şeklinde açıklanırken, projenin çevresinde tatil siteleri yer alıyor. Söz konusu projeye en yakın konut 150 metre mesafede bulunan Tepeköy Tatil Sitesi şeklinde açıklandı.

LOFT İASOS NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Milas Loft İasos projesinin inşaat aşamasında 250 personel çalışması planlanıyor. Projenin inşaatının 3 yılda tamamlanması planlanırken inşaat aşamasında günde 8 saat, ayda 26 gün ve yılda 12 ay çalışılacak. Akfen Holding Loft İasos projesinde 1984 kişi aynı anda konaklayabilecek.

 

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!


Geri Dön