29 / 04 / 2024

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO, şirketin yüzde 100  oranında bağlı ortaklığı olan ve bünyesinde Kıbrıs Girne Merit Park oteli olan Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş.'nin satışı sürecine ilişkin olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu onayının alındığını açıkladı. 

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ın satış işleminin kısa süreci içerisinde tamamlanacağını belirtti. 

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park ı satıyor!

Kıbrıs Girne Merit Park Oteli, Girne Kazası, Karaoğlanoğlu Kasaba veya Köyü, Kuzguncuk Mevkii, XII Pafta, 10 E1 E2 Plan No, 91/5 Parselde yer alıyor. Girne 2. Bölge Kapsamlı Emirnamesi’nde “Sahil Şeridi” olarak tanımlanan bölgede bulunan otel, A, B ve C bloklardan meydana geliyor. 

Kıbrıs Girne Merit Park'ta 253 adet standart oda, 6 adet engelli odası, 27 adet süit oda, 4 adet delüx oda, 6 adet kral dairesi yer alıyor ve 113 metrekare alanlı kapalı yüzme havuzu, yaklaşık 996 metrekare açık yüzme havuzu, 928 metrekare restoran alanı da bulunuyor. Ayrıca, otelde 2 adet tenis kortu ve amfi tiyatro alanı yer alıyor. 

Söz konusu otelin 2023 yıl başında açıklanan  KDV dahil değeri 2 milyar 329 milyon 29 bin 720 Türk Lirası, KDV dahil yıllık kira değeri ise 115 milyon 26 bin 400 Türk Lirası şeklinde oldu. 

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri bir yılda ikiye katlandı! 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!


 


Geri Dön