27 / 04 / 2024

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...



Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) müteahhit firma ile sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Vera Konsept GYO,  Ankara  ili Gölbaşı ilçesi Güzelyalı Mahallesi 1152 Ada 1 Parselde yeni bir otel hayata geçiriyor. 

Vera Konsept GYO Ankara Gölbaşı oteli için çalışmalara başlanılmasını teminen teknik ve mali açıdan en uygun teklifi veren müteahhit firma ile sözleşme imzalandı. 

Vera Konsept GYO dan Ankara ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın düğmeye bastığı Ankara Gölbaşı oteli yaklaşık 20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Söz konusu otelin hayata geçirileceği arsa, Ankara Çevre Yolu'na, Hava Kuvvetleri Gökbaşı Sosyal Tesisleri'ne yakın konumda yer alıyor. Söz konusu otel Mogan Gölü'nün hemen yanı başında inşa edilecek.

Şirketin, Konsept Vera Konut projesi ve Konsept Vera AVM projesi ile ilgili yapım çalışmaları da devam ediyor. 

Vera Konsept GYO, 2018 yılı itibari ile ülkemizde yaşam ve ticari alan projeleri gerçekleştirmek için” Vera Grup Mühendislik A.Ş” ünvanı ile kuruldu. 2023 yılı itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu tarafından “ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı” ‘na dönüşüm izni alındı.

Büyükşehirlerde nitelikli konut projelerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan her şehirde markalı konutlar üretmeyi hedefleyen Vera Konsept GYP, lüks konutların yanı sıra gerek kentsel dönüşüm gerekse orta ve dar gelir grubuna yönelik projeler geliştirerek  toplumun her kesiminden vatandaşı konut sahibi yapmayı ve konut stokunun artırılmasına destek olmayı planlıyor. 

Vera Konsept GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin sahip olduğu Ankara ili Gölbaşı ilçesi Güzelyalı Mahallesi 1152 Ada 1 Parsel numaralı taşınmaz üzerinde gerçekleştirilecek olan proje çalışmalarına başlanılmasını teminen teknik ve mali açıdan en uygun teklifi veren müteahhit firma ile sözleşme imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 


Geri Dön