14 / 05 / 2024

AKG Gayrimenkul

AKG Gayrimenkul

AKG Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmet Ferit Sarımuratoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz 2013 tarihinde Beyoğlu, İstiklal Caddesi Mısır Apartmanı'nda kuruldu

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Batuhan Akgül tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasinb Akgül tarafından kuruldu.

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmed Akgüre tarafından kuruldu.

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Batı İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Akgün tarafından kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Mzf Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mzf Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Akgül tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

AKG Gayrimenkul Haberi

AKG Gayrimenkul

AKG Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmet Ferit Sarımuratoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. AKG Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu;her türlü emlak gayrimenkuller konutlar siteler daireler marketler alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AKG Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, İstiklal Caddesi No:163 Mısır Apartmanı, K:6...