25 / 07 / 2024

AKG Gazbeton çalışmaları

AKG Gazbeton çalışmaları

AKG Gazbeton, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu’nda uygulamalarını ve bu alanda attığı adımlarla elde ettiği sonuçları anlattı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece'nin inşaat çalışmaları denetlendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte ilçe genelinde çalışmaları devam eden tüm inşaat alanlarını denetledi. Şehirde bu yıl da halkımızın huzuru için çok önemli adımlar atıldı, halkın hizmetinde bir çivi çakana teşekkür ediyorum" dedi.

AKG Gazbeton çalışmalarını anlattı!

AKG Gazbeton, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu’nda uygulamalarını ve bu alanda attığı adımlarla elde ettiği sonuçları anlattı.

Mamak kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

KENTSEL dönüşüm projeleriyle örnek alınan Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Mesut Akgül "Gecekondu, çöplük ve cezaevi gibi olumsuz imajından kurtulan Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşanıyor." dedi.

Ankara Mamak Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları bitti!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Planetaryum Kule uzay meraklılarına çok farklı deneyimler yaşatacak.

Mehmet Ergün Turan Mamak'ta dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Gülseren-Anayurt, Yatık Musluk-Altınevler ve Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Turan’a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi...

AKG Gazbeton’un düzenlediği konferansla kentsel dönüşüm tartışılıyor!

AKG Gazbeton’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansı ile malzemeden güvenliğe her boyutu ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye’deki dönüşüm ele alınıyor...

Ege Orman Vakfı’nın ağaçlandırma çalışmalarına AKG Gazbeton’dan destek!

Ege Orman Vakfı’nın, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak İzmir - Çeşme otoyol kenarında kısa bir süre önce başladığı ağaçlandırma çalışmalarına AKG Gazbeton’dan destek geldi.

AKG Gazbeton, Minepor'u tanıttı!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Ar - Ge çalışmaları sonucunda tamamen yerli imkânlarla ürettiği yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor’u sektörün hizmetine sundu.

AKG Gazbeton yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor'u tanıttı!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Ar - Ge çalışmaları sonucunda tamamen yerli imkânlarla ürettiği yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor’u sektörün hizmetine sundu.

Mamak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla marka kentler arasına girecek!

Milliyet Gazetesi muhabiri Şevket Yaman'ın haberine göre; Mamak'ın yıllarca çöplüğü, gecekondusu ve cezaeviyle anıldığını anlatan Başkan Akgül, kentsel ve sosyal dönüşüm çalışmalarıyla artık marka kentler arasına girmek için ilerlediklerini belirtti...

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının örnek seklide kavgasız gürültüsüz yapıldığını belirterek, projelerdeki tüm şartların vatandaşın lehine olacak seklide hazırladıklarını söyledi...

Palivor Çiftliği projesi AKG Gazbeton'u tercih etti!

İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümleriyle ödüllü projelerin ilk tercihi olan AKG Gazbeton, son olarak Kırklareli’nin doğal yaşam markası olan ödüllü ‘Palivor Çiftliği’ tarafından tercih edildi

AKG Gazbeton çalışmaları Haberi

AKG Gazbeton çalışmaları

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, “Sürdürülebilir Gelişme” ilkesiyle kaynakların verimli kullanılması yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. 2016’ya bu alanda da önemli hedefler ve projelerle girmeye hazırlanan AKG Gazbeton, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu’nda uygulamalarını ve bu alanda attığı adımlarla elde ettiği sonuçları anlattı.


Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinin başında yer alan AKG Gazbeton, kaynakların verimli kullanımında da sektöre öncülük ediyor. AKG Gazbeton, çevreye karşı duyarlılığını sürdürülebilirlik yaklaşımı çerçevesinde, çevrenin korunması, kaynakların etkili kullanımı, enerji verimliliği, çevre dostu ürünleri ve atık yönetimi konularında elde ettiği başarılı performansı ile gösteriyor.


AKG Gazbeton daha yeşil bir dünya için sera gazı salımında, yaptığı çalışmalarla karbon ayak izini üretim sürecinde 1 yılda toplam 1860 ton düşürürken, “kaynak kullanımı ve enerji tasarrufu”...