28 / 07 / 2024

AKG Gazbeton ödülleri

AKG Gazbeton ödülleri

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Köyünü Yaşat” projesi AKG Gazbeton’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, üniversite öğrencileri arasında yapılan yarışma sonuçlandı.

AKG Gazbeton, 2014'e yeni hedeflerle girdi!

Türk gazbeton sektörünün öncü kuruluşu AKG Gazbeton, Ege Bölgesi Sanayi Odası'mn (EBSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni' kapsamında 3 dalda birden ödül aldı...

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

AKG Gazbeton, gayrimenkul pazarında öne çıkıyor!

AKG Gazbeton, başlatılan konut kampanyaları ve düşürülen kredi faizleriyle canlanan gayrimenkul pazarında sağlam ve hafif ürünleriyle öne çıkıyor. Canlılıkla birlikte artan talep, AKG Gazbeton ürünlerine duyulan ilgiyi de arttırıyor.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

AKG Gazbeton çevre ve enerji dostu olmaya devam edecek!

Tüm dünyada her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan “Dünya Çevre Günü” nde, AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu tüm paydaşlara yönelik önemli çağrılarda bulundu.

AKG Gazbeton çalışmalarını anlattı!

AKG Gazbeton, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu’nda uygulamalarını ve bu alanda attığı adımlarla elde ettiği sonuçları anlattı.

AKG Gazbeton, genç tasarımcıları ödüllendirdi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Köyünü Yaşat” projesi AKG Gazbeton’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, üniversite öğrencileri arasında yapılan yarışma sonuçlandı.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

2015 İTO ödülleri yarın verilecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri sahiplerini buldu!

" Çatı ve Cephe " dergisi tarafından çatı sektöründeki yenilikçi ve başarılı markalara verilen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri" sahiplerini buldu.

AKG Gazbeton ödülleri Haberi

AKG Gazbeton ödülleri

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Köyünü Yaşat” projesi AKG Gazbeton’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, üniversite öğrencileri arasında yapılan Bisiklet Kulübü AKG Gazbeton Yüzey Tasarım Yarışması da sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri ise 26 Ekim 2015’te düzenlenen törenle verildi.


Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Tongurlar Köyü’nde hayata geçirdiği “Köyünü Yaşat” projesinin ana sponsorluğunu üstlendi. Proje; bir köyü sanat ve mimarlık öğrencileri ile yeniden ele alarak köy yaşamı için yeni bir model oluşturmayı, mimari koruma yöntemleri kadar köyün gelişimine katkıda bulunacak aktörleri bir araya getirmeyi, sanatçıların da bu konuda düşüncelerini ve işlerini ortaya koyması hedefiyle, köydeki yapıların yenilenmesinde AKG Gazbeton ürünleri kullanılmasıyla gerçekleştirildi.


Yeni bir kırsal kalkınma...