07 / 05 / 2024

AKG Gazbetonun aldığı ödüller

AKG Gazbetonun aldığı ödüller

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye konuştu.

AKG Gazbeton üç dalda ödül aldı!

Türk Gazbeton sektörünün öncü kuruluşu AKG Gazbeton, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni' kapsamında üç dalda ödül aldı.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Ceyda Düvenci kızına ev aldı!

Oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından kızı Melisa Nur Akgün'e bir ev aldığını takipçileri ile paylaştı.Ünlü oyuncunun 2015'den beri oyuncu Bülent Şakrak ile evli.

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Fadıl Akgündüz kimdir?

1987'de açtığı Jet Sürücü Kursu ile iş hayatına başladı. 1995’te Proton’un Türkiye temsilciliğini aldı, Jet-Kent projesine başladı... İşte bir döneme 'İmza' atan Fadıl Akgündüz'ün hayatı...

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi

AKG Gazbeton Panel Ürünleri için CE belgesini aldı!

Türkiye gazbeton üretiminin öncülerinden AKG Gazbeton, sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, tüm işletmelerinde ürettiği blok ve tutkal ürünlerinden sonra “Panel Ürünleri” için de CE belgesini aldı.

Nizamettin Akgök kimdir?

Halen Selçuk Üniversitesi kampusu içerisindeki hafif raylı sistemin proje müdürü olarak görev yapan Nizamettin Akgök kimdir? Nizamettin Akgök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nizamettin Akgök...

Türk yalıtım plağı Minepor Avrupa'dan onay aldı!

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesinden onay aldı.

Hasan Akgün 38. Yapı Fuarı'nı gezdi!

Ulusal ve uluslararası yapı sektörünün en büyük buluşması olarak kabul edilen fuarı ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, standları tek tek gezerek yapı sektöründeki son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Elif Vural Akgün kimdir?

Mimar Elif Vural Akgün kimdir? Elif Vural Akgün, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Vural Akgün, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Elif Vural Akgün...

Halil Akgül kimdir?

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kimdir? Halil Akgül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Akgül..

Haluk Emre Akgün kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Emre Akgün kimdir? Haluk Emre Akgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Emre Akgün, ne zamandan beri Bursa İMO Yönetim Kurulu'nda?

Mesut Akgül: Riskli yapı istismarı 5 milyon lira kaybettirdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kentsel Dönüşüm Yasası'nı istismar eden müteahhitlerin, yerine apartman dikecekleri gecekondular için 'riskli yapı' kararı aldırıp, vergi ve harç muafiyeti elde ettiklerini belirtti...

AKG Gazbetonun aldığı ödüller Haberi

AKG Gazbetonun aldığı ödüller


AKG Gazbeton 2014 yılında kentsel dönüşüm ve yeşil bina projelerine odaklanarak, katma değerini artırmayı hedefliyor. Geçen ay Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan kendi meslek grubunda en yüksek ihracat ve en yüksek üretim gerçekleştiren firma kategorilerinde üçüncülük, en fazla istihdam sağlayan firma kategorisinde de birincilik ödülü aldıklarını belirten AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Hedefimiz. Çevresel Ürün Beyanı (EPD) sahibi fark yaratan bir marka olmak" dedi. Bu yıl pazara sundukları yeni ürünleri Minepor ile de sektörde önemli bir eksiği kapatacaklarını ifade eden Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye...