14 / 05 / 2024

Akgül Uysalın cenazesi nerede

Akgül Uysalın cenazesi nerede

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na defnedilecek.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Fadıl Akgündüz'ün de sanık olduğu dava ertelendi! 

Fadıl Akgündüz'ün tutuksuz sanık olduğu, Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini belirten müştekinin açtığı dava ertelendi...

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 25 şikayet!

Fadıl Akgündüz'ün ve 7 sanığın, yaptıkları projelerde 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. 25 müşteki, sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ferhat Akgül tarafından kuruldu.

Mağdurlardan Fadıl Akgündüz’ün tahliyesine itiraz!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları “Jet Fadıl” lakaplı Fadıl Akgündüz’ün serbest bırakılmasına itiraz etti.

Akgül Uysalın cenazesi nerede Haberi

Akgül Uysalın cenazesi nerede

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na...