06 / 05 / 2024

akhisar Çevre Sağlık Komisyonu

akhisar Çevre Sağlık Komisyonu

İnegöl Belediyesi'nin temmuz ayı meclisinde 20 bin metrekare yerin toplam 10 milyon lira muhammen bedelle satışı için Başkan Alinur Aktaş'a yetki verildi. ,

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’nda 2 milyon liralık tadilat!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığın merkez ve taşra birimlerinde tadilat dekorasyon ve çevre düzenlemesi karşılığında toplam 1 milyon 860 bin 284 TL ödendiğini söyledi.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çanakkale'de altı noktaya sağlık kompleksi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

İdris Güllüce, Sağlık Bakanlığı'na vekalet edecek!

Ebola Virüsü Salgınıyla Uluslararası Düzeyde Mücadele Toplantısı'na katılmak üzere Suudi Arabistan’a giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 7 ilde aile sağlık merkezi yapacak! İhalesi 30 Eylül'de!

TOKİ, Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 5 Adet 6 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 9 Adet Eczane, İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşini ihaleye 30 Eylül'de çıkarıyor.

TOKİ Kars'ta sağlık merkezi inşa edecek!

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Niğde Sevim Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Niğde'de Dr. Servet Çetin İlkokulu ve Ortaokulu, Veli Bengü ilkokulu ile Sevim Abdullah Altundal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni hizmete açtı...

TOKİ Iğdır'da sağlık meslek lisesi inşa edecek!

Iğdır İli Merkez İlçesi Baharlı Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Elazığ Merkez'de aile sağlık merkezi inşa edecek!

Elazığ Merkez Mollakendi 1 Adet 2 Hekimli Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

akhisar Çevre Sağlık Komisyonu Haberi

akhisar Çevre Sağlık Komisyonu

 Meclis toplantısı sonunda Mesudiye Mahallesi'nde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, “Mesudiye Mahallesi'ndeki konut dışı kentsel dönüşümle alakalı bir dizi çalışmalar yapıldı. 


Bacalarla ilgili kirlilik var, toz, kamyon sirkülasyonu var. Çevre Sağlık Komisyonumuz ile beraber yerinde tespitler yaptık. Oraya yatırım yapan arkadaşlarımızı çağırdık. Geçen hafta Çevre Sağlık Komisyonu ve İmar Komisyonu konuyla ilgili istişare toplantıları yaptı. Zabıta Müdürlüğü'nde görevli arkadaşlarımızla 10 ayrı firmaya tebligatlar yaptık” dedi.


Olay...