06 / 05 / 2024

Akhisar çöken yol

Akhisar çöken yol

Manisa’nın Akhisar ilçesi Akkocalı Mahallesi’nde yoğun yağışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışma başlattı.

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Akhisar'da çöken yola Manisa Büyükşehir müdahalesi!

Manisa’nın Akhisar ilçesi Akkocalı Mahallesi’nde yoğun yağışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışma başlattı.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Manisa Kırkağaç-Akhisar arası 6 kilometrelik yol asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

İzmir Karabağlar'da çöken yol onarılıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

Kuruçeşme Yokuşu'ndaki çöken yol onarıldı!

Ulus trafiğini, Boğaz sahil yoluna bağlayan Kuruçeşme Yokuşu'nda yol çöktü. Belediye, yolu vatandaşların şikayetine rağmen bir türlü yapmadı. Sözcü Gazetesi vatandaşın yol çilesini haber yaptıktan sonra yol 1 gecede onarıldı.

Ankara'da çöken yol için 1.2 milyon lira ceza!

Ankara'da bir inşaat firmasının hatalı kazı çalışmaları yapması sebebiyle çöken yok için belediye 1 milyon 273 bin 410 lira para cezası kesti.

Sakarya Serdivan Esentepe Mahallesi’nde çöken yol onarıldı!

Serdivan Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde çökme sonucu hasar gören yolu yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından yolun altında kalan ve heyelan riski taşıyan alan ise rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ağaçlandırıldı.

Ankara Dikmen'de yol çöktü!

Kanalizasyon sorunuyla 2 yıldır mücadele eden İlkadım Mahallesi Dayanışma Sokak sakinlerinin başı bu kez de çöken yol ile derde girdi. Kazı çalışması sırasında yol çöktü.

Palandöken'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Erzurum Palandöken'de yol çalışmaları başladı!

Erzurum Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan ayı olmasına rağmen hız kesmeyerek Yıldızkent, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde seri sıcak asfalt döküm çalışması başlattı

Akhisar Çamönü Mahallesi’nde yol çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akhisar Çamönü Mahallesi’nde yol çalışması yaptı. Seraların olduğu bölgede yer alan yolun yapımına başlanarak mahalle sakinlerinin talepleri kısa süre içerisinde yerine getirilmiş oldu.

Akhisar çöken yol Haberi

Akhisar çöken yol

Akhisar’da yoğun yağışların ardından Akkocalı Mahallesi’nde yol çökmesi yaşandı. Vatandaşların bildirmesi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler bölgeye giderek çalışma başlattı. Çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, çöken yolun en kısa zamanda yeniden trafiğe açılması için ekiplerin seferber olduğunu söyledi. Yolda şans eseri herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait iş makinelerinin bölgede çalışma başlattığını dile getiren Ensivri, “Yol şu anda kontrollü olarak trafiğe açık. Ekiplerimiz kısa sürede çalışmalarını tamamlayıp yolu eski haline getirecektir. Mahalle Muhtarımız ve ekiplerimizle birlikte gerekli önlemler alındı” dedi. 




Manisa Büyükşehir...