30 / 04 / 2024

Akhisar Stadı inşaatını yapan firma

Akhisar Stadı inşaatını yapan firma

Akhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Hayranoğulları inşaat firmasına yaptırılan Akhisar Stadı ve spor salonu inşaatında, müteahhit firmanın sözleşme hükümlerine uymadığı için sözleşmenin 21 Aralık 2015'te feshedildiği belirtildi.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamam!

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Caminin 72 metre yüksekliğindeki dev kubbesinin üzerine takılacak olan ve Guinness rekorları arasına girmesi beklenen 7.65 metre yüksekliğindeki Alem’inin yapımı bitirilerek şantiyeye getirildi

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ondörtüç Pendik'te kaba inşaatın yüzde 60'ı tamamlandı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te, inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü projede kaba inşaatın yüzde 60'ı tamamlandı.

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Karşıyaka Stadı'nın inşaatı devam edecek!

İZVAK, Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

KKTC'deki arazi problemi yeni havalimanı inşaatını geciktirdi!

4 yıl önce ihalesi yapılan ve Taş Yapı'nın inşaatını üstlendiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yeni havalimanı inşaatı için bugün ilk beton, KKTC ve Türkiye'den hükümet yetkililerinin katılacağı törenle dökülecek. Ancak havalimanının yapılacağı arazi üzerinde bazı anlaşmazlıklar var.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Ankara'da inşaatın temeli çöktü!

Ankara'da bir inşaat çalışması sırasında patlayan su borusu, inşaatın temel kolonlarıyla yolun çökmesine yol açtı.Vatandaşlar durumu Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

İflas erteleme Tuzla'daki hastane inşaatını durdurdu!

İflas ertelemeyi kötüye kullanan firmaların sayısı artıyor. Demaş Kablo Sanayii A.Ş'nin yaklaşık iki yıldır aldırdığı iflas erteleme kararları, Tuzla'daki dev hastane inşaatını durma noktasına getirdi.

Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Akhisar Stadı inşaatını yapan firma Haberi

Akhisar Stadı inşaatını yapan firma

Akhisar Belediyesi, ilçedeki stat ve spor salonu inşaatının yapımını üstlenen firma ile sözleşmenin feshedildiğini bildirdi.


Akhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından Hayranoğulları inşaat firmasına yaptırılan Akhisar Stadı ve spor salonu inşaatında, müteahhit firmanın sözleşme hükümlerine uymadığı için sözleşmenin 21 Aralık 2015'te feshedildiği belirtildi.


Süreçle ilgili detaylı bilginin ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi.


İçinde 13 bin kişilik stat ile 2 bin kişilik spor salonu olan kompleksin temeli, 6 Mart 2014'te atılmıştı.


Akhisar Belediyespor, ilçe stadının Süper Lig kriterlerine uygun olmaması nedeniyle müsabakalarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda...