19 / 05 / 2024

Akhisar Stadyumu kim inşa edecek

Akhisar Stadyumu kim inşa edecek

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadyumu Eylül'de tamam!

Akhisar Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hızlandı. Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, statta incelemelerde bulundu.

Bünyamin Bozgeyik'ten Akhisar Stadyumu'na ziyaret!

Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, yapımı devam eden Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Akhisar Stadyum inşaatını May İnşaat yapacak!

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Antalya Stadyumu'nda son durum ne?

İş teslim tarihinden 7 ay sonra hizmete açılabilen Antalya Stadyumu’nda belirsizlik sürüyor. İnşaatın devam ettiği ve devir işleminin gerçekleştirilemediği stadın şu andaki sahibini kim olduğu bilinmiyor.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini iyileştiriliyor!

Manisa 19 Mayıs Stadyumu bakıma alındı. Stadyum müdürü Çakır: Zemin iyileştirme çalışmalarını Akhisar Belediyespor'un 21 Şubat'taki Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Müteahhit firma Akhisar Arena Stadyumu sözleşmesini feshetti!

Akhisar Belediyesi, inşaatı yılan hikayesine dönen Akhisar Arena'nın yapımını üstlenen müteahhit firmanın sözleşmesini feshetti.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi alt gelir grubu kampanyası!

764 konutluk TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi alt gelir grubu kampanyası kapsamında 23 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi kampanyası!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi kampanyası kapsamında 81 adet konut, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Bursa Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve de projesi dünyanın en iyileri arasında gösterilen 45 bin kişilik Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu' nda hummalı çalışmalar devam ediyor.

İbrahim Çakır: Mersin Stadyumu güzel ama bazı sakıncalar taşıyor!

Fiziki eksiklerin birkaç ay içersinde tamamlanabileceğini söyleyen Mersin idman Yurdu'nun 'öneticisi ve Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Müdürü İbrahim Çakır, güvenlik başta olmak üzere bazı sakıncalara dikkat çekti.

Akhisar Stadyumu kim inşa edecek Haberi

Akhisar Stadyumu kim inşa edecek

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi Akhisar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. İhaleye 4 firma katıldı pazarlık usulü ile yapılan stadyum inşaatı ihalesini daha önce Gaziantep Arena Stadyumu'nu yapan ve 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.


Komisyon Başkanı Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak ve üyeler Alper Çetin, Mehmet Bakkal, Erkan Ertik ve Ferda Mersin ile idare yetkilisi Mehmet Fatih Çetinkaya'nın katılımı ile gerçekleşen ihaleye 6 firma davet edildi.


4734 numaralı Kamu İhale Kanununun 21.maddesi B bendine göre pazarlık usulü gerçekleşen "Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu" ihalesi ilk oturumu saat 11.00'de gerçekleşti. İhaleye Sisan Müh. İnş. Ltd. Şti., Bayburt Group, Yapı 1453 İnş. San. Tic. Ltd. Şti, May İnş. Taah. Ltd. Şti,...