01 / 07 / 2024

AKİAD projeleri

AKİAD projeleri

Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doları bulan alüminyum koruma, kapatma ve gölgelendirme sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar dernek çatısı altında biraraya geliyor. Dernek,öncelikle sektörü daha güçlü temsil etmeyi amaçlıyor.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Adıyaman OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Adıyaman OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri 60 ay vade farksız olarak yapılabiliyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

AKİAD projeleri Haberi

AKİAD projeleri

Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doları bulan alüminyum koruma, kapatma ve gölgelendirme sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar dernek çatısı altında biraraya geliyor. Kurucu başkanlığını Becker Antriebe Limited Şirketi Genel Müdürü Volkan Kebir’in yaptığı Alüminyum Koruma Kapatma ve Gölgelendirme Üreticileri ve İşadamları Derneği (AKİAD) öncelikle sektörün daha güçlü temsil edilmesini sağlamayı, ardından da panjurun enerji tasarrufunda sağladığı avantajlar konusunda toplumu bilinçlendirerek, yeni bina projelerinde panjur sistemlerinin standart hale getirilmesini hedefliyor. 


Enerji tasarrufu konusunda panjurun fonksiyonunun bilinmediğinden yakınan AKİAD Başkanı Volkan Kebir, “Binalarda ısı kaybının en çok olduğu bölgeler doğramalar. Avrupa’da bu sorun panjur ile aşılıyor. Türkiye’de ise doğramaların küçültülmesi yoluna gidiliyor. Panjur kullanımı ile enerjiden yüzde 30 tasarruf etmek mümkün. Biz bunun cari açığı önlemede de katkı yapacağını düşünüyoruz. Çünkü Türkiye’nin...