01 / 05 / 2024

Akif Ekici chp

Akif Ekici chp

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici kimdir? Akif Ekici, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici'nin biyografisi...

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Akif Hamzaçebi Fikirtepe mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar dün CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile bir araya geldi...

Akif Hamzaçebi konut mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Akif Hamzaçebi, konut mağdurlarıyla bir araya geliyor!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi bugün Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geliyor.

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut mağdurlarıyla bir araya geldi! 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırıldığı ileri sürülen vatandaşlarla bir araya geldi...

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

CHP'den Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarına ziyaret!

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret eden CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, "Fikirtepe'de şu an ortada hukuken bir şirket olmasına rağmen, bu şirketin sahipleri ortada yok" dedi...

OSB'lerin yapılaşma ve yönetim sorunları TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici OSB'lerin yönetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu.

Akif Hamzaçebi'den Büyük İstanbul Otogarı açıklaması!

TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin işletmeci derneğe 15 gün içinde tahliye etmesi yönünde gönderdiği ihtarnameyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dernek ve vakıflara tahsis edilen kamu arazileri TBMM gündeminde!

Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, 2003 yılından itibaren kamu arazisi tahsis edilen derneklere ve vakıflara ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını, Başbakan Yıldırım'a iletti..

Akif Pektaş Sivas Şarkışla'daki yatırımları inceledi!

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

CHP seçim bildirgesinde 'isteyene konut' dedi!

CHP iktidarında isteyen herkesin konut sahibi olabileceği vurgulanan bildirgede, TOKİ'nin yapacağı sosyal konutlardan arsa ücreti alınmayacağı ve maliyetin yüzde 40 oranında düşürüleceği sözü verildi.

Akif Ekici chp Haberi

Akif Ekici chp

Akif Ekici kimdir?

Akif Ekici, 1955 yılında Gaziantep'te doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde başladığı yüksek öğrenimini yarıda bırakarak, 1977 yılında iş hayatına atıldı. 


1983 yılında tekstil sektörünün boya ve terbiye kolunda sanayiciliğe adım attı. Boyaş Boya ve Kimya Sanayiyi kurdu, halen Boyas Boya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 23. Dönem CHP Gaziantep Milletvekilliği , KİT Komisyon Üyeliği, CHP Grup Yönetim Kurul Üyeliği yaptı. Görev Yaptığı Kurumlar Yaşamı boyunca kendini Gaziantep’in tanıtımına ve gelişimine adayan Akif Ekici, bu konuda verilmiş hiçbir görevi geri çevirmedi. Ekici, bu amaç uğrunda bir çok sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütünde başarıyla görev yaptı. 


Siyaset dünyasında da aktif rol alan Akif Ekici, SODEP'in kurucu üyelerinden olup ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapmıştır. SHP-SODEP birleşmesinde yönetim kurulu üyeliği,...